Перейти к содержанию
Форум VIP CS

Android-додаток Mostbet: зручніше за браузер чи ні?

Рекомендуемые сообщения

Хто вже конкретно користується андроїд-додатком Mostbet, поділіться, як воно? Я поки що сидів тільки через мобільний браузер, але інколи все ж підлагує, особливо коли інтернет слабший або відкрито багато вкладок. Учора побачив пропозицію скачати APK, але трохи стрьомно ставити щось не з Google Play.  Цікаво, чи реально додаток працює стабільніше, чи різниці майже немає і можна не заморочуватися?

Я перейшов на додаток десь місяць тому і назад у браузер уже не дуже тягне. По-перше, він швидше відкривається, не треба кожен раз вводити логін/пароль, плюс зручно, що є окремий вхід по PIN-коду. Я качав саме з https://mostbet.if.ua/ там є інструкція, як включити дозвіл на встановлення APK, нічого складного. З плюсов ще відзначу пуші: прилітають сповіщення про розрахунок ставок і акції, але їх можна відключити, якщо дратують. Мінус для мене один — якщо телефон старенький, то краще час від часу чистити кеш, бо додаток любить собі місця зайняти. А в цілому по стабільності він у мене веде себе краще, ніж браузер, особливо коли інтернет не ідеальний.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили контент с форматированием.   Удалить форматирование

Разрешено использовать не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...