lilalil 0 Опубликовано 14 февраля Share Опубликовано 14 февраля Я ніколи не думала, що ортодонтичне лікування може бути настільки комфортним та зручним, поки не звернулася до MegaDental у Львові для встановлення елайнерів megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery Від першої консультації відчувається високий рівень професіоналізму: лікар уважно вислухав усі мої побажання, провів ретельну діагностику та пояснив особливості лікування, розповів про терміни й очікуваний результат. Мені показали цифрову модель моєї майбутньої усмішки, і це стало мотивацією почати лікування. Елайнери виявилися неймовірно зручними — не натирають, не заважають говорити, практично непомітні для оточуючих. Під час лікування я відчуваю підтримку лікаря та персоналу: контрольні огляди завжди детальні, рекомендації чіткі, а будь-які питання роз’яснюють із терпінням і уважністю. Атмосфера клініки сприяє розслабленню — світло, чисто, спокійно, що особливо важливо для пацієнтів із стоматологічною тривогою. Я вже бачу помітний прогрес у вирівнюванні зубів і відчуваю радість від своєї нової усмішки. MegaDental справді став для мене клінікою, де турбота про пацієнта стоїть на першому місці. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения