lilalil 0 Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта Моя усмішка змінилася на краще завдяки клініці megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy/ І цей досвід перевершив усі мої очікування. Перший візит розпочався з детальної консультації, де лікар пояснив, який тип брекетів найкраще підходить для мого прикусу, і показав, як виглядатиме процес корекції зубів. Встановлення брекетів пройшло швидко та акуратно, з мінімальним дискомфортом, а після процедури я отримала повні інструкції щодо догляду: спеціальні щітки, йоржики, нитка та ополіскувач для зручності та безпеки системи. Лікар також дав поради щодо харчування, щоб уникнути пошкоджень брекетів, і склав графік регулярних корекцій. Уже через кілька місяців я побачила значні зміни: зуби вирівнюються рівно, а усмішка стала гармонійною та природною. MegaDental демонструє високий рівень професіоналізму, турботу та індивідуальний підхід, що робить процес виправлення прикусу ефективним, комфортним і надзвичайно результативним. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения