lilalil 0 Опубликовано 21 марта Share Опубликовано 21 марта Замовляв квіти в інтернет-магазині Dicentra до 8 березня для дружини і чесно скажу — це був один із найвдаліших подарунків за останні роки https://meta.ua/uk/news/company-news/podarunkovi-nabori-poednannya-kvitiv-z-inshimi-syurprizami-1109939/ Я вирішив не обмежуватися просто букетом, а обрав композицію з тюльпанів разом із солодким набором. Дуже сподобалося, що в магазині є вже готові ідеї поєднань — не треба ламати голову, все продумано за тебе. Квіти виглядали свіжими, яскравими, з приємним ароматом, а шоколад був справді якісний, не якийсь банальний варіант із супермаркету. Найбільше мене вразила реакція дружини — вона була не просто рада, а реально здивована. Саме цей елемент несподіванки зробив подарунок особливим. Доставка була чіткою по часу, кур'єр ввічливий. Тепер розумію, що такі набори — це зовсім інший рівень подарунків, коли ти даруєш не просто річ, а емоцію. Однозначно буду замовляти ще. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения