Wova 0 Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта Хочу подарувати сину повербанк, бо він постійно користується телефоном і часто скаржиться, що швидко сідає батарея. Але не знаю, який краще взяти – ємний, компактний, зі швидкою зарядкою? Що зараз популярне серед підлітків і точно буде корисним? Буду вдячний за поради! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лаймович 0 Опубликовано 22 марта Share Опубликовано 22 марта (изменено) Привіт! Я теж недавно шукав повербанк для сина, і після кількох варіантів зупинився на Remax УМБ https://loadup.com.ua/poverbanky-remax/ Він ідеально підходить для підлітка: він компактний, але при цьому має достатню ємність, щоб зарядити телефон кілька разів за день. Особливо важливою є швидка зарядка, завдяки якій він заряджається майже так швидко, як і сам телефон. Ще одна перевага – його портативність. Повербанк не займе багато місця в рюкзаку або кишені, тому його можна завжди носити з собою. Я купував його на Load Up і він справді виявився дуже зручним у використанні. Вважаю, що для сина це буде чудовий подарунок, який точно стане в нагоді! Изменено 22 марта пользователем Лаймович Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
парадис 0 Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля В 20.03.2025 в 7:05 PM, Wova сказал: Хочу подарувати сину повербанк, бо він постійно користується телефоном і часто скаржиться, що швидко сідає батарея. Але не знаю, який краще взяти – ємний, компактний, зі швидкою зарядкою? Що зараз популярне серед підлітків і точно буде корисним? Буду вдячний за поради! Важливо, щоб він був не тільки потужним, але й компактним, щоб зручно носити з собою. Я нещодавно замовляв повербанк для сина в інтернет-магазині Yabluka. Вибір там дійсно великий. Мій син часто використовує телефон, тому я вибрав модель з хорошою ємністю та підтримкою швидкої зарядки. Такі повербанки зараз дуже популярні серед підлітків, адже вони дозволяють залишатися на зв'язку, навіть коли зарядка телефону вичерпана. Рекомендую звернути увагу на бренди, які мають хороші відгуки та гарантовану якість, адже в такому випадку можна бути впевненим у покупці. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения