Перейти к содержанию
Форум VIP CS

Де замовити нашивки на одяг?

Рекомендуемые сообщения

Шукаю компанію, яка виготовляє якісні нашивки на одяг. Нам потрібно виготовити кілька варіантів для нашої команди. Важливо, щоб вони були міцними, добре трималися та виглядали професійно. Якщо у когось є досвід, буду радий почути ваші поради!

Я звертався до компанії "Твій Дизайн" і залишився дуже задоволений результатом. Вони виготовляють для одягу якісні нашивки та шеврони https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Вони  дуже міцні та добре тримаються, навіть після численних прань. Я замовляв різні варіанти, як готові моделі, так і індивідуальні розробки з нашим логотипом, і кожен раз результат був на висоті. Працюють швидко, дають можливість вибрати матеріали за бажанням і навіть допомагають з дизайном. Зокрема, для нашої команди ми замовляли нашивки на липучці, що дуже зручно. Всі нашивки зберегли свій вигляд і функціональність навіть після частого використання.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили контент с форматированием.   Удалить форматирование

Разрешено использовать не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...