Лаймович 0 Опубликовано 25 марта Share Опубликовано 25 марта Шукаю компанію, яка виготовляє якісні нашивки на одяг. Нам потрібно виготовити кілька варіантів для нашої команди. Важливо, щоб вони були міцними, добре трималися та виглядали професійно. Якщо у когось є досвід, буду радий почути ваші поради! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Wova 0 Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Я звертався до компанії "Твій Дизайн" і залишився дуже задоволений результатом. Вони виготовляють для одягу якісні нашивки та шеврони https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Вони дуже міцні та добре тримаються, навіть після численних прань. Я замовляв різні варіанти, як готові моделі, так і індивідуальні розробки з нашим логотипом, і кожен раз результат був на висоті. Працюють швидко, дають можливість вибрати матеріали за бажанням і навіть допомагають з дизайном. Зокрема, для нашої команди ми замовляли нашивки на липучці, що дуже зручно. Всі нашивки зберегли свій вигляд і функціональність навіть після частого використання. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения