мудрец 0 Опубликовано 14 апреля Share Опубликовано 14 апреля Хто де зараз замовляє нормальні промислові товари й інструменти для будівництва та ремонту? Бо вже обійшов кілька магазинів — ціни кусаються, вибір бідний, а те, що потрібно — або немає, або якість не тішить. Потрібні і шуруповерти, і електропили, і засоби захисту, і ще багато чого — робота стоїть, бо не можу знайти нормальне джерело. Може, хтось має перевірені варіанти чи щось підкаже? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
доннка 0 Опубликовано 14 апреля Share Опубликовано 14 апреля Якщо шукаєш, де вигідно замовити інструменти чи промислові товари для ремонтних робіт, раджу звертати увагу не лише на ціну, а й на репутацію продавця, умови доставки, наявність гарантії та сервісу. Багато важить і асортимент — зручно, коли в одному місці можна взяти як великогабаритне обладнання, так і дрібні витратні матеріали. Також рекомендую читати відгуки користувачів і звертати увагу на актуальність товарів у наявності — це дуже економить час. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
валюта 0 Опубликовано 14 апреля Share Опубликовано 14 апреля Так, ти права — вже мав досвід, коли купив дешево, а через тиждень шукав, де те ремонтувати. І доставки чекати доводилося по два тижні, хоча обіцяли 2-3 дні. А ще буває, що на сайті все красиво, а по факту півтовару нема. От якраз і шукаю місце, де можна і зручно, і швидко, і щоб те, що береш — служило довго. Бо як на мене, краще раз нормально взяти, ніж десять разів переробляти. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
гигантинка 0 Опубликовано 14 апреля Share Опубликовано 14 апреля Точно раджу звернути увагу на інтернет магазин інструментів ПРОМТОВАРИ https://promtovari.com.ua/ua . Там справді великий вибір: від професійного електроінструменту до витратних матеріалів, засобів захисту та навіть промислового обладнання. Мені подобається, що все структуровано по категоріях, є зручна фільтрація, можна швидко знайти те, що потрібно. До того ж, у них часто бувають знижки, бонуси на наступні покупки, і, головне, доставка швидка та без неприємних сюрпризів. Я сама вже неодноразово замовляла там і завжди була задоволена — як якістю товару, так і сервісом. Якщо цінуєш свій час і хочеш мати справу з перевіреним продавцем, то це саме те, що треба. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения