alxwlker 0 Опубликовано Share Опубликовано Привіт, друзі! Знову на горизонті поєдинок, про який говоритимуть усі — бій Усик – Дюбуа. Після суперечок навколо першої зустрічі, багато хто очікує на справжній реванш і розв’язку. Мені здається, що цього разу все може бути інакше. Усик — розумний стратег, але Дюбуа вже знає, з ким має справу, і точно підготує кілька сюрпризів. Хто, на вашу думку, має більше шансів у майбутньому бою? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
danielrtp 0 Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад (изменено) Якщо теж стежите за підготовкою до реваншу, рекомендую перевірити офіційний ресурс — бій Усик Дюбуа. Там усе чітко й по темі: дата і місце бою, інтерв’ю, думки експертів, детальний розбір тактики і форми боксерів. Я завжди читаю такі джерела, щоб розуміти загальну картину — і вам порадив би. Це не просто новини, а справжній гід по майбутньому поєдинку. Изменено 11 часов назад пользователем danielrtp Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
olivertr 0 Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад Особисто я просто хочу побачити чесний і видовищний бокс. Без суперечливих моментів, без сумнівних зупинок. Усі розмови про минулий бій лише підігрівають інтерес, тож сподіваюся, що цього разу отримаємо справжній класичний реванш. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения