Перейти к содержанию
Форум VIP CS

Рекомендуемые сообщения

Прочитала про Monbar цю стаття І просто закохалася у цей сидр! Така крута ідея – відродити рецепт яблучного сидру тамплієрів прямо на Закарпатті! Особливо мені сподобалось, що вони використовують тільки свіжі яблука, а не гнилі, як у багатьох європейських виробників. Напій виходить ніжним і смачним, а ще без зайвих добавок – це точно здорово! Та й історія сама по собі дуже цікава, адже сидр тут – це не просто напій, а частина культури. Дуже хочу спробувати Monbar і підтримати українських виробників, які роблять класні речі навіть у такі складні часи!

Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты
Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили контент с форматированием.   Удалить форматирование

  Разрешено использовать не более 75 смайлов.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...