Mendalina 0 Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад Привіт, друзі! Можливо, хтось із вас стикався з безкоштовними курсами з дизайну інтерфейсів або UX/UI? Я вчуся в університеті, маю базові навички в Figma, але хотілося б зрозуміти глибше, як думають продуктові дизайнери. Особливо цікавить, чи є в Україні ініціативи, які підтримують саме студентів і допомагають влаштуватися в ІТ-компанію після навчання. Буду вдячний за поради! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rostik21 0 Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад Супер, що ти вже маєш навички й хочеш розвиватися далі! Я раджу звернути увагу на Genesis - у них є круті освітні ініціативи, зокрема й по дизайну. Вони підтримують студентів і проводять онлайн-курси в партнерстві з університетами. А найкращі випускники потрапляють у справжні продуктові команди. Курси безкоштовні, якісні й відкривають багато дверей. Обов’язково переглянь інформацію на сайті: https://www.gen.tech/ - там усе детально описано. Успіхів! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения